Cartea este importantă

Pentru multi tineri, a citi a devenit mai ONLINE  decat mai real. Din acest motiv EuTraiesc.ro a venit cu acest proiect pentru acei tineri, dornici pentru a citi sau a sti exact ce carte sa citeasca.

Bine ai venit la noi.

  • Iti plac cartile de dragoste?
  • Iti place cele politiste
  • cele dramatice sau cele SF….?

Eu sunt unul dintre scriitorii din aceasta echipa si am cateva  carti scrise si publicate deja dar si multe alte proiecte incepute la care lucrez.

Pseudonimul meu este J.A. Sand – si daca va intrebati de ce acest nume… pot sa va spun sincer ca mi-a placut cum suna. J-ulian A-lin Sand- nisip (dar in cazul meu inseamna  amestec de nisip)

Sa vorbim putin de proiectele mele, de obicei imi place sa scriu in spaniola. Dar de ceva timp lucrez la 2 proiecte romanesti, ce vor fi gata cel mai probabil in primavara anului 2018.

  • Stapana Sufletului meu.

O carte care va trezi atat cat si in femei cat si in barbati cele mai adanci sentimente, multe persoane se vor regasi in aceasta poveste formidabila de dragoste. Destinele nu le scrie nimeni in afara de noi

  • Dincolo de ce vezi

Aceasta carte are o parte psihologica, dramatica, romatica. Este bazata pe cateva cazuri reale, o carte scrisa cu multa pasiune, pentru un grup de persoane cu probleme de Depresie si Anxietate. Si cu acest prilej doresc sa le urez multa sanatate si sa le multumesc tuturor celor care mi-au scris si m-au ajutat in consolidarea acestei carti.

Deocamdata acestea sunt recomadarile mele, nu uitati sa ne dati un like paginii si un share daca v-a placut, si sa auzim numai de bine.

Si nu uitati cartile vor fi disponibile  pe amazon.com, inca nu sunt publicate dar voi veni cu date exacte pentru comenzi, intr-un  urmator articol. Dar daca te afli in europa este mai convenabil sa accesezi o zona de amazon europeana cum ar fi amazon.es sau it.

 

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close