Magia Crăciunului 

Fie că e vorba de nașterea lui Isus, de bucatele speciale, de cadouri, zăpadă, brazi impodobiți cu sute de lumini, de casă și familie, toate acestea sunt motiv de bucurie si fac Crăciunul o sărbătoare atât de specială.

Crăciunul este sarbătoarea care ne reamintește că suntem oameni și ne aduce mai aproape unii de ceilalți, este sărbătoarea ce aduce pace , liniște și fericire dar mai ales dragostea pe care poate că o avem în fiecare zi dar ziua de Crăciun o face mai intensă.

De Crăciun inimile noastre sunt înmuiate. Dușmanii sunt iertați, prietenii sunt amintiți, iar Dumnezeu e ascultat. Spiritul Crăciunului luminează fereastra sufletului și uităm de viața ocupată a lumii și devenim mai interesați de oameni decât de lucruri.

Din păcate nu putem avea Crăciunul în fiecare zi , nu putem să lipsim de la școală sau serviciu în fiecare zi , nu bem vin fiert si nu cântăm colinde în fiecare zi și tocmai de aceea crăciunul trebuie savurat și fiecare clipă trebuie să conteze iar pentru asta ți-am pregătit 3 provocări care să facă acest Craciun magic și de neuitat.

  • Petrece cât mai mult timp împreună cu familia.

Oricine ar fi familia ta fie părinții, bunicii , soția și copiii , mătușa și unchiul , verișorii , în functie de fiecare caz, familia este cea mai importantă , mai presus de prieteni sau petreceri , serviciu sau afaceri.

  • Daruiește o felicitare sau un cadou unui om la întâmplare.

Oricât de mică ar fi suma de bani cheltuită , adevărata valoare stă în gest , de neprețuit.

  • Cântă o colindă in public.

Chiar dacă ești o persoană timidă sau consideri că nu ai calități vocale cu toții putem cânta o colindă , nu contează cine te înconjoară ai curaj si cântă.

 

Nu uita , Crăciunul înseamnă să dăruiesti fară să aștepti nimic în schimb.

Adevărata răsplată o vei găsi în suflet.

Crăciun Fericit !Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close